českyenglishdeutsch

Restaurace

Špičková gastronomie

Zkušený šéfkuchař, kvalitní suroviny a zajímavý výběr jídel. To vše nabízí hotelová restaurace Lesního Hotelu Zlín. Z naší pestré nabídky jídel si vybere opravdu každý. Tuto nabídku doplňuje vinný lístek s výběrem nejlepších vín. Pro opravdové gurmány pravidelně pořádáme zážitkovou gastronomii. Přijďte se přesvědčit, že naše restaurace patří mezi nejlepší ve Zlíně.

Můžete u nás uspořádat svatby, rodinné oslavy, firemní večírky nebo se po večeři zrelaxovat ve wellness centru

Kapacita

  • Hotelová restaurace až 70 míst
  • Letní terasa až 30 míst

Prostory Lesního Hotelu včetně restaurace, salonků jsou nekuřáckým prostředím. 

 
DEGUSTAČNÍ MENU JARO – LÉTO 2016 č.1
 
Studený předkrm 
Tartar z marinovaného lososa a červené řepy na fenyklovém salátu s tuňákovým dresingem
Bourgogne Chardonnay 2014 / Justin Girardnin 
 
Polévka
Jemný bramborový krém s čerstvou řeřichou 
 
Intermezzo 
Dorůžova pečené kachní prso s krémovým risottem s liškami, růžičkovou kapustou a omáčkou demi glace 
I.) Modrý Portugal pozdní sběr 2013 – suché 
Vinařská podoblast velkopavlovická, Obec Čejkovice, Trať Odměry Vinařství Petr Bíza
II.) Cahors 2013 Grande Lignée " / Chateau de Gaudou – Cahors
 
Hlavní chod 
Grilovaná vepřová panenka v zeleninovém plášti s parmazánovou bramborou William, smetanovým listovým špenátem a lehkou paprikovou omáčkou 
I.) Frankovka výběr z hroznů 2012 - suché / 
Vinařská podoblast slovácká, Obec Dolní Bojanovice, Trať Zadní hora / Vinařství Luděk Botur
II.) Côtes du Rhône "Garrigues" 2013 /  Clos du Caillou
 
Dezert 
Krémový smetanový Sabayone s čerstvým ovocem
Tramín červený pozdní sběr 2013 - polosuché
Vinařská podoblast velkopavlovická, Obec Nikolčice, Trať Neuperk  / Vinařství Vlastislav Klobása
Informace: 
Cena dle variant snoubená s vínem - podáváme od 7 osob 
 I.) 787,- Kč / osoba 
 II.) 988,- Kč / osoba 
Cena bez uvedených vín 540,- Kč / osoba 
Menu je nutné rezervovat 3 pracovní dny předem. 
 
 
******************************************
 
 
DEGUSTAČNÍ MENU JARO – LÉTO 2016 č. 2 
 
Studený předkrm
Galantinka z kuřecích prsíček plněná dýňovými semínky a kokosem na bylinkovém vinaigrettu a salátovém bouquetem
/ Bourgogne Chardonnay 2014 / Justin Girardnin /
 
Polévka 
Hráškové cappuccino s rozmarýnovou grissini
 
 
Intermezzo
Tournedos z jehněčího hřbetu s křenovým bramborovým pyré a zelenými fazolkami se saturejkou 
/ Hautes Cotes de Nuits "Dames Huguettes" 2010  / Domaine Bertagna / 
 
 
Hlavní chod
Duet čerstvého norského lososa a grónského halibuta s omáčkou z citronové trávy, tomatovým risottem a zeleným chřestem
/ Hochheimer Stielweg Riesling 2013 „Alte Reben“ / Weingut Künstler - Hochheim am Main/
 
Dezert
Čokoládový mousse s filírovaným pomerančem a mátovým coulis
/ Pálava výběr z hroznů 2013 – polosladké
Vinařská podoblast mikulovská, Obec Popice, Trať Panenský kopec  / Vinařství Gotberg /
 
Informace
Cena snoubená s vínem 997,- Kč / osoba  podáváme od 7 osob 
Cena bez uvedených vín 630,- Kč / osoba 
Menu je nutné rezervovat 3 pracovní dny předem. 
 
 

 

 

 

Denní menu Úterý 27.09.2016

Fotogalerie

Restaurace Lesní Hotel Zlín Restaurace Lesní Hotel Zlín Restaurace Lesní Hotel Zlín Restaurace Lesní Hotel Zlín

Dárkový poukaz

Dárkový poukaz
Špičková gastronomie